Passar de l’RSE als Territoris Socialment Responsables permet abordar una nova cultura empresarial, segons Canyelles a @RadioSantBoi

El programa La Terra de Ràdio Sant Boi va entrevistar aquest dimarts Josep Maria Canyelles, en qualitat d’expert en Responsabilitat Social de les Empreses i les Organitzacions. En primer lloc es va fer un repàs de la seva trajectòria com a promotor independent i de la creació de la consultoria Vector 5 · Excel·lencia i sostenibilitat, per passar després a presentar l’associació empresarial Respon.cat i alguns dels programes que porta a terme com Focus de l’RSE a Catalunya o RSE.Pime.
L’estrevista ha estat càrrec de Jose L. Gordón i en Víctor Luna, ambientòlegs i responsables de l’espai de Medi Ambient i Sostenibilitat. Podeu sentir l’entrevista aquí (a partir del minut 2:30).

Extret del Facebook del programa:
En el present episodi de La Terra hem comptat amb la presència del Josep-Maria Canyelles, soci-consultor de Vector 5 · Excel·lència i Sostenibilitat i coordinador de Respon.cat, iniciativa empresarial per al desenvolupament de l’RSE a Catalunya. Com a màxima autoritat en la matèria en el nostre país, ens explica què és la resposabilitat social de les empreses i en què consisteixen els territoris socialment responsables. No us ho podeu perdre! Ajuntament Sant Boi Sant Boi boig pel Medi Ambient http://www.ivoox.com/17182520