Nosaltres també ens hem adherit al Manifest de VNG per uns Territoris Socialment Responsables!

Vector5 en hem adherit al Manifest de Vilanova i la Geltrú per uns Territoris Socialment Responsables, promogut per l’associació empresarial Respon.cat.

El Manifest mostra el compromís d’empreses, institucions i organitzacions de totes dimensions, privades, públiques o socials, per contribuir a fer de Catalunya un país socialment responsable, amb comarques, pobles, ciutats i barris socialment responsables, on cada dia siguin més les organitzacions compromeses i on fem emergir els valors d’un nou paradigma basat en la responsabilitat i la transparència, l’ètica i la sostenibilitat.

Podeu llegir el manifest íntegre i adherir-vos-hi també a títol individual o com a organització a través del següent enllaç: Manifest de Vilanova i la Geltrú per uns Territoris Socialment Responsables, on també es pot consultar totes les persones i organitzacions que han volgut mostrar el seu compromís adherint-se al document.