[PUBLICACIÓ] UdG publica llibre pràctic d’RSE per a pimes, elaborat per la Càtedra RSU i Vector5, amb casos de bones pràctiques. Es presenta divendres amb conferència d’Anton Costa

  • ‘Amb valor afegit’ pretén impulsar la gestió de la responsabilitat social de les pimes i el seu compromís amb el bé col·lectiu
  • Vector5 ha elaborat el material per encàrrec de la càtedra RSU de la UdG i inclou casos de bones pràctiques i guia de gestió
  • Es presentarà aquest divendres amb una conferència del catedràtic Anton Costas i intervencions de Josep Maria Canyelles i Rosa Terradellas.

 

Data: divendres 2 de febrer, a les 12 h

Lloc: Auditori Jaume Casademont (Parc Científic i Tecnològic de la UdG)

La Càtedra de responsabilitat social universitària (RSU) de la Universitat de Girona va néixer el 2013 amb el patrocini de Càritas Diocesana i de Santander Universidades, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i el Consell Social de la UdG.
Vector 5 | excel·lència i sostenibilitat ha elaborat la publicació Amb valor afegit. Empreses micro, petites i mitjanes compromeses amb la societat per encàrrec de la Càtedra. Els textos són de Josep Maria Canyelles i el disseny i maquetació ha estat a càrrec de Judith Antolín, una jove emprenedora.

L’auditori Jaume Casademont (Parc Científic i Tecnològic de la UdG) serà l’escenari de la presentació del llibre ‘Amb valor afegit’ (divendres 2 de febrer, a les 12 h). Hi participaran l’autor, Josep Maria Canyelles, i Anton Costas, catedràtic de política econòmica de la UB i expresident del Cercle d’Economia, que farà la conferència ‘El dividend de l’RSE’.

La iniciativa s’emmarca en la voluntat d’enfortir la responsabilitat social empresarial de les pimes gironines, alhora que amb la sensibilitat per anar desenvolupant un territori socialment responsable amb el coliderat de la UdG i altres actors empresarials, públics i socials gironins.

La publicació inclou elements per guiar les empreses interessades a gestionar l’RSE i conclou amb casos de bones pràctiques de pimes de diverses comarques gironines. A més, inclou una conversa que tingué lloc entre -segons ordre en la fotografia- Josep Maria Canyelles, expert en RSE i soci-consultor de Vector5, Jordi Pou, director gerent de Coffee Center i col·laborador amb Càritas i amb la Fundació Ramon Noguera, Maria Rosa Agustí, agent exclusiva d’assegurances Allianz i presidenta de l’Associació Gironina d’Empresàries (AGE), Carme Vinyoles, periodista, i -fora de la imatge- Maria Rosa Terradellas, directora de la càtedra RSU de la UdG.

Més continguts: