Som Vector5 i volem compartir amb tu que ens hem refundat

Vector5 | excel·lència i sostenibilitat neixem el 2012 i ara ens hem repensat, estructurant una nova estratègia, forma jurídica, imatge gràfica, i creixent en equip, però mantenint el mateix estil i qualitat, i amb la voluntat de seguir sent pioners i referents.

Foto: Marc Brugueras

Sis anys després de néixer, Vector5 ens hem repensat. Ens fa il·lusió poder compartir quatre idees ben comptades.

Tenim un propòsit: un món sostenible. Seguim treballant per unes organitzacions més compromeses i més responsables socialment. Hem reescrit la nostra missió i ara diem que avancem amb les organitzacions cap a l’excel·lència social. Però a més, hem sentit que teníem un propòsit superior que havia de prendre forma, allò que es troba al darrere de tot el que fem, que ens inspira i ens motiva: un món sostenible. Per això, potser som la primera empresa que té els ODS en els seus Estatuts.

Som economia social. L’SL s’ha reconvertit en cooperativa per ser més conseqüents amb els principis de funcionament que sempre hem tingut. Ho hem volgut fer ara per aprofitar el creixement que abordem i integrar noves persones amb la nova fórmula jurídica. Treballem per a tota mena d’organitzacions; ens trobem còmodes reforçant els valors cooperatius i l’estil col·laboratiu que ens identifiquen. Essent una organització basada en el talent, ens calia fer evident el major pes de les persones davant el capital.

Tenim models per compartir. Quan parlem de Responsabilitat social, d’Excel·lència social, de Territori Socialment Responsable, d’Economia social, de Governança democràtica, i tantes altres coses, sabeu que no són expressions buides marquetinianes. Al darrere hi tenim models de gestió concebuts per ajudar a acompanyar les organitzacions com un procés de millora cap a l’excel·lència. En alguns enfocaments hem estat pioners i referents i ara volem fer un salt donant-los més volada i incorporant noves eines i models.

De la gestió de l’RSE a la gestió responsable. Per acompanyar-vos en el repte de la vostra excel·lència social podem fer dues coses. Acompanyar-vos en la implantació de productes de gestió de l’RSE (memòries, codis ètics…) o acompanyar-vos a gestionar la vostra empresa de manera socialment responsable amb productes de gestió empresarial que recullin un enfocament socialment responsable, com quadre de comandament integral, EFQM, canvas…, tots ells amb la nota de negoci responsable.

I com que tot canvi necessita la seva cirereta, hem canviat la nostra imatge amb un nou logotip que ens identificarà a partir d’ara.