Vector5 elabora una guia d’RSC per a les organitzacions de la Unió Catalana d’Hospitals

  • La nostra experiència en els sectors social i sanitari és fruit de molts anys de col·laboració tant amb La Unió com amb empreses rellevants.
  • La guia s’afegeix a altres productes que hem elaborat per facilitar que les organitzacions puguin progressar internament en la gestió de la responsabilitat social.
Descripción: Guia RSC

Vector5 manté des de fa anys la col·laboració amb la Unió Catalana d’Hospitals i fa acompanyament de diverses empreses de dos sectors molt compromesos amb la gestió responsable, el sanitari i el social.

Com a experts en gestió responsable, Vector5 ha desenvolupat una guia pràctica sobre responsabilitat social corporativa per a les organitzacions associades a La Unió, destacant precisament que les dels sectors social i sanitari són les primeres en RSC.

Enllaç a la guia

Aquesta guia, publicada el 2019, recull una visió estratègica de l’RSC, els punts clau per a la seva gestió, l’anàlisi de la materialitat i del diàleg amb els grups d’interès, com portar a terme el rendiment de comptes…

Si no n’heu tingut l’oportunitat, us convidem a donar-hi un cop d’ull, la guia pot ser d’interès tant per a les entitats que s’han d’iniciar en temes d’RSC com per aquelles que volen millorar la seva gestió.