Jornada sobre el Perfil de Compromís Social de La Unió i Vector5: anticipem-nos als nous requeriments de contractació per la prestació de serveis d’atenció a les persones

Anticipem-nos als nous requeriments de contractació per la prestació de serveis d’atenció a les persones

El Perfil de Compromís Social (PCS) de La Unió, acompanya i orienta a les organitzacions sanitàries i socials, a anticipar-se als nous requeriments normatius per la contractació de serveis d’atenció a les persones en el marc d’unes xarxes de provisió estables, inclusives i socialment responsables.

En el marc de la provisió socialment responsable, compartirem els resultats agregats del PCS de les entitats de la primera edició, a continuació parlarem de les experiències i el valor percebut dels referents de les entitats participants.

Eina que des de l’anàlisi dels principals vectors de compromís social, ajuda a posicionar les entitats sanitàries i socials per a la seva integració a les xarxes de provisió de serveis públics des del coneixement expert del sector sanitari i social, i el coneixement expert en responsabilitat social.

Permet a l’organització a tenir una diagnosi en els 5 vectors clau de compromís social (social, econòmic, laboral, bon govern i ambiental) identificar els elements de millora, i agregadament promoure l’intercanvi d’experiències d’èxit i enfortir els valors de transparència, confiança i compromís social.

El Perfil de Compromís Social (PCS) ha estat tècnicament dissenyat per Vector5 | excel·lència i sostenibilitat, consultoria experta en responsabilitat social corporativa.

PROGRAMA

9.30 – 9.35 BenvingudaRoser Fernández, directora general de La Unió.
9.35 – 9.55 Proveïdors socialment compromesos, un escenari inqüestionable. Josep M Bosch, assessor jurídic de La Unió.
9.55 – 10.20 Perfil de Compromís Social – Presentació dels resultats de la 1a edició. Josep M Canyelles, president de Vector5
10.20 – 11 Taula Rodona: intercanvi d’experiènciesModera: Mª Emília Gil, directora tècnica de la Fundació UnióYolanda Elipe, directora de comunicació i transparència i Delegada de protecció de dades, Fundació ASPACE CatalunyaMontse Garcia, directora econòmico-financera, Fundació Hospital de Palamós –SSIBEJaume Duran, director general, Fundació Sanitària de MolletXavier Millán, Cap d’àrea administrativa. Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts
11Cloenda. Mª Emília Gil, directora tècnica de la Fundació Unió
Els nous desafiaments són una oportunitat per a la transformació i el futur de la teva entitat. Us hi esperem!
9.30 – 9.35 BenvingudaRoser Fernández, directora general de La Unió.
9.35 – 9.55 Proveïdors socialment compromesos, un escenari inqüestionable. Josep M Bosch, assessor jurídic de La Unió.
9.55 – 10.20 Perfil de Compromís Social – Presentació dels resultats de la 1a edició. Josep M Canyelles, president de Vector5
10.20 – 11 Taula Rodona: intercanvi d’experiènciesModera: Mª Emília Gil, directora tècnica de la Fundació UnióYolanda Elipe, directora de comunicació i transparència i Delegada de protecció de dades, Fundació ASPACE CatalunyaMontse Garcia, directora econòmico-financera, Fundació Hospital de Palamós –SSIBEJaume Duran, director general, Fundació Sanitària de MolletXavier Millán, Cap d’àrea administrativa. Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts
11Cloenda. Mª Emília Gil, directora tècnica de la Fundació Unió
Els nous desafiaments són una oportunitat per a la transformació i el futur de la teva entitat. Us hi esperem!