Els ODS: una gran oportunitat per als ajuntaments

Aquest dimecres s’ha presentat l’informe d’alineament de les polítiques municipals als ODS i el llibret “Cassà de la Selva, municipi compromès amb els ODS” que s’han elaborat amb el suport de la Diputació de Girona i l’acompanyament expert de Vector5. A l’acte, s’ha comptat amb l’alcalde de Cassà de la Selva, Robert Mundet i amb el diputat de Desenvolupament Sostenible i Agenda 2030, Joan Fàbrega.

El llibret recull algunes de les activitats que s’estan desenvolupant a Cassà de la Selva en el marc dels ODS i algunes propostes d’accions en aquest sentit perquè organitzacions, empreses i ciutadania se sumin i també contribueixin a construir un món més just, inclusiu i sostenible. Us podeu desarregar el llibret en aquest enllaç.

Els ODS suposen un repte per als municipis per poder liderar un enfocament de desenvolupament sostenible tan internament com externa. Es tracta d’una gran oportunitat pels ajuntaments de convertir-se en agents transformadors ja que la seva capacitat d’influència i d’impacte arriba a totes les capes de la ciutadania, organitzacions i empreses on es poden aplicar les diferents àrees dels ODS.

A Vector5 | excel·lència i sostenibilitat tenim una àmplia experiència formant equips i acompanyant ajuntaments, entitats i empreses petites, mitjanes i grans en l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Darrerament, a la demarcació de Girona, hem portat a terme diversos projectes que es començaran a fer públics en les properes setmanes.

Ens il·lusiona haver aportat el nostre granet de sorra en fer un món més sostenible, fidels al nostre propòsit, aquesta vegada des de l’àmbit municipal.