Gràcies a tos i totes per fer possible els #10anysV5 amb un propòsit, un món sostenible!

El passat dimarts 29 de novembre vam celebrar els 10 anys de Vector5 amb una jornada de portes obertes a les nostres oficines (galeria de fotos). Va ser una tarda plena d’emocions que vam compartir amb persones que ens heu acompanyat durant aquests anys i que heu confiat en nosaltres.

Entre totes hem demostrat una vegada més que aquí tothom hi pinta molt, i vam dibuixar un mural col·laboratiu que ens acompanyarà a partir d’ara i ens recordarà cada dia el nostre propòsit: un món sostenible. “La realitat ens interpel·la”; “Transformació.coop”; “juntes anem més lluny”; “relacions”; “fem xarxing”… són alguns dels missatges que ens vau deixar i que ens encoratgen a continuar treballant plegades per seguir construint un món millor.

Vector5 va néixer ara fa 10 anys i durant aquest temps ens hem transformat a cooperativa; hem crescut, cosa que ha provocat un canvi d’ubicació física; ens hem consolidat com a organització i continuem aprenent i gaudint del dia a dia. Pel que fa a les persones, algunes hem seguit tota aquesta evolució, altres se n’han anat o han vingut. I sobretot, totes han deixat una empremta positiva, cadascuna ens ha aportat alguna cosa que ens ha enriquit com a organització i com a persones. 

El tracte amb la clientela també ha deixat petjada. Aprenem amb cada projecte, ens agrada dir que fem consultoria d’autor perquè ens agrada cuidar cada encàrrec com si fos únic, que ho és. Cada demanda que ens arriba ens fa sentir especials, i així és com la tractem i com bolquem tota la nostra expertesa per fer de cada projecte un viver de coneixement compartit i d’aportació de valor.

Ho hem de confessar, som un equip de persones apassionades per aquesta feina. I enguany, que en fem 10, volem donar les gràcies a totes les persones que heu estat al nostre entorn per contribuir a fer-ho possible. Nosaltres continuarem 10, 20… molts anys més, treballant per fer un món sostenible, amb la mateixa il·lusió i passió com ho hem fet fins ara!