🎂10 anys construint un món més sostenible…

A Vector5 som activistes d’una nova manera de fer empresa: empreses més humanes, ètiques i sostenibles.
En aquests 10 anys hem treballat pel bé comú amb més de 400 empreses que canvien el món.

L’11 de gener del 2012 un somni es va començar a fer realitat, naixia Vector5 amb la voluntat de convertir-se en una consultoria diferent, una consultoria d’autor que li dèiem en aquella època. Volíem fugir de les grans consultores que ofereixen serveis tancats a la seva clientela i vam impulsar una consultoria basada en l’escolta activa de les necessitats de la clientela, la proximitat i l’adaptació total dels nostres acompanyaments a cada cas concret. L’any 2018, amb la voluntat de ser més coherents amb els nostres principis i valors, ens vam transformar en cooperativa sense finalitat de lucre.

En aquests 10 anys hem tingut la gran sort de comptar amb la confiança de més de 400 organitzacions i empreses que ens han permès acompanyar-los en el seu camí cap a la sostenibilitat i l’ètica empresarial. A totes elles, moltes gràcies!

Han estat 10 anys plens d’emocions i aprenentatges, hem treballat per a entitats del tercer sector social, pimes, grans multinacionals, sector públic, entitats representatives… fins i tot per a persones autònomes que volen aportar el seu granet de sorra per construir un món més humà i sostenible.

Tenim un propòsit: un món més sostenible

Ho apliquem en el nostre dia a dia i ho recollim als nostres estatuts, on vam ser de les primeres empreses que hi vam establir el compromís, indicant que tenim com a referència els Objectius de Desenvolupament Sostenible, l’Economia del Bé Comúi els principis cooperatius, junt amb altres compromisos sectorials i territorials.

Com no pot ser d’una altra manera, la nostra cooperativa es basa en el talent de les persones i la confiança que mereixem de la clientela i els nostres grups d’interès. Per això, apostem per persones professionals, per fer un equip d’excel·lència i innovació, i alhora amb convicció i compromís. Per descomptat, la responsabilitat social, l’ètica, la sostenibilitat, la transparència, o voluntat transformadora estan al centre de la nostra manera de ser, com també un estil basat en aliances i la col·laboració amb entitats i empreses amb les que compartim els nostres principis i valors.

Vols canviar el món? Comencem per transformar les nostres organitzacions….

Fruit del nostre esperit innovador i creatiu, en aquests 10 anys hem anat incorporant nous serveis i metodologies. Algunes han estat per convicció i altres per necessitat (com la digitalització necessària en èpoques de pandèmia).

Hem evolucionat cap a un model de consultoria basada en l’acompanyament i la facilitació de processos que ajudin a les organitzacions a construir els seus propis plans estratègics, projectes, il·lusions, somnis… fugint del model de consultoria basada en “la persona experta que ens diu què hem de fer”.

Aquesta és la nostra voluntat, seguir treballant amb empreses i organitzacions que volen canviar el món, que aposten per un món més humà, ètic i sostenible. Volem que cada vegada hi hagi més persones compromeses amb una nova manera de fer les coses, una manera de fer empresa que es basi en les persones i el planeta.

Si aquesta afirmació t’interpel·la… parlem-ne!