Formació en Facilitació i Elderatge: eines per a líders i equips efectius i conscients

Com cada any, el Camino del Elder obre la convocatòria per a la formació en Facilitació i Elderatge: eines per a líders i equips efectius i conscients (presencial a la Torre Jussana, Barcelona). 
El proper 27 de setembre s’ofereix un webinar gratuït on es presentarà el rol de facilitador, inscriu-vos-hi escrivint a [email protected]

 

PER QUÈ ET POT INTERESSAR?

Si coordines equips de persones o treballes en equip, aquesta formació t’aportarà recursos i metodologies aplicables des del primer dia en àrees com la gestió efectiva de l’informació i el temps, la comunicació, la gestió de tensions i conflictes, la gestió d’emocions i l’innovació i adaptació als canvis. A més de les eines que guanyaràs per treballar els espais formals (presa de decisions, definició de rols i funcions, etc.) t’ajudarà a ampliar la consciència sobre el que passa a l’esfera informal (rols, ús del poder, xarxes d’afinitat…) consciència necessària per poder esdevenir un líder conscient (un élder).

Es tracta d’una formació anual, presencial (amb algunes hores en línia) i bonificable a través de Fundae. Pel compromís del Camino del Eldr amb l’ESS, ofereixen un 15% de descompte del preu del curs.

Vector5 col·labora amb El Camino del Elder en diferents projectes en el marc de la facilitació d’equips entès com un aspecte rellevant en la gestió de la Responsabilitat Social de les organitzacions.