Jornada sobre el Perfil de Compromís Social de La Unió i Vector5: anticipem-nos als nous requeriments de contractació per la prestació de serveis d’atenció a les persones

Anticipem-nos als nous requeriments de contractació per la prestació de serveis d’atenció a les persones

El Perfil de Compromís Social (PCS) de La Unió, acompanya i orienta a les organitzacions sanitàries i socials, a anticipar-se als nous requeriments normatius per la contractació de serveis d’atenció a les persones en el marc d’unes xarxes de provisió estables, inclusives i socialment responsables.

En el marc de la provisió socialment responsable, compartirem els resultats agregats del PCS de les entitats de la primera edició, a continuació parlarem de les experiències i el valor percebut dels referents de les entitats participants.

Eina que des de l’anàlisi dels principals vectors de compromís social, ajuda a posicionar les entitats sanitàries i socials per a la seva integració a les xarxes de provisió de serveis públics des del coneixement expert del sector sanitari i social, i el coneixement expert en responsabilitat social.

Permet a l’organització a tenir una diagnosi en els 5 vectors clau de compromís social (social, econòmic, laboral, bon govern i ambiental) identificar els elements de millora, i agregadament promoure l’intercanvi d’experiències d’èxit i enfortir els valors de transparència, confiança i compromís social.

El Perfil de Compromís Social (PCS) ha estat tècnicament dissenyat per Vector5 | excel·lència i sostenibilitat, consultoria experta en responsabilitat social corporativa.

PROGRAMA

9.30 – 9.35 Benvinguda. Roser Fernández, directora general de La Unió.

9.35 – 9.55 Proveïdors socialment compromesos, un escenari inqüestionable. Josep M Bosch, assessor jurídic de La Unió.

9.55 – 10.20 Perfil de Compromís Social – Presentació dels resultats de la 1a edició. Josep M Canyelles, president de Vector5

10.20 – 11 Taula Rodona: intercanvi d’experiènciesModera: Mª Emília Gil, directora tècnica de la Fundació UnióYolanda Elipe, directora de comunicació i transparència i Delegada de protecció de dades, Fundació ASPACE CatalunyaMontse Garcia, directora econòmico-financera, Fundació Hospital de Palamós –SSIBEJaume Duran, director general, Fundació Sanitària de MolletXavier Millán, Cap d’àrea administrativa. Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts

11 – Cloenda. Mª Emília Gil, directora tècnica de la Fundació Unió

Els nous desafiaments són una oportunitat per a la transformació i el futur de la teva entitat. Us hi esperem!