Nova guia pràctica per construir unes entitats més igualitàries i enfortides

Des de Vector5 hem col·laborat amb ECOM per editar una nova guia de la col·lecció Som i fem ESS. Aquestes guies pretenen ser una eines pràctiques que ajudin a les organitzacions a ser més equitatives i igualitàries, així com estar preparades per prevenir i actuar davant de situacions d’assetjament sexual i per raó de sexe, orientació sexual, identitat de gènere i/o expressió de gènere.

Guia Ecom Vector5

Guia pràctica ‘Transformació Social Feminista i d’Igualtat de Gènere’ 

La guia pràctica ‘Transformació Social Feminista i d’Igualtat de Gènere‘ inclou informació i recursos per construir entitats més inclusives i equitatives. Concretament, la guia us ajudarà, pas a pas, a crear i posar en funcionament el vostre Pla d’Acció per avançar cap a l’equitat de la vostra entitat.

Aquesta publicació posa punt final a la col·lecció “Som i Fem Economia Social i Solidària”, dins la que s’emmarca. La col·lecció va ser creada des d’ECOM l’any 2021, amb l’objectiu de reflexionar i promoure els valors i principis que ens defineixen i compartim, com a Tercer Sector Social, amb la resta de l’Economia Social i Solidària (ESS). Cada material de la col·lecció tracta un principi o valor específic, sis en total, tot aportant informació, eines i recursos i referenciant organitzacions de l’ESS que poden ajudar les entitats a avançar en cadascun dels àmbits tractats.

Consulta les guies de la col·lecció

Font: www.ecom.cat