Vector5 elabora una guia d’RSC per a les organitzacions de la Unió Catalana d’Hospitals

La nostra experiència en els sectors social i sanitari és fruit de molts anys de col·laboració tant amb La Unió com amb empreses rellevants.
La guia s’afegeix a altres productes que hem elaborat per facilitar que les organitzacions puguin progressar internament en la gestió de la responsabilitat social.

Vector5 manté des de fa anys la col·laboració amb la Unió Catalana d’Hospitals i fa acompanyament de diverses empreses de dos sectors molt compromesos amb la gestió responsable, el sanitari i el social.

Com a experts en gestió responsable, Vector5 ha desenvolupat una guia pràctica sobre responsabilitat social corporativa per a les organitzacions associades a La Unió, destacant precisament que les dels sectors social i sanitari són les primeres en RSC.

Aquesta guia, publicada el 2019, recull una visió estratègica de l’RSC, els punts clau per a la seva gestió, l’anàlisi de la materialitat i del diàleg amb els grups d’interès, com portar a terme el rendiment de comptes…

Si no n’heu tingut l’oportunitat, us convidem a donar-hi un cop d’ull, la guia pot ser d’interès tant per a les entitats que s’han d’iniciar en temes d’RSC com per aquelles que volen millorar la seva gestió.